Klasično računovodstvo

Računovodstvo je osnovna dejavnost podjetja MAK d.o.o. Naši računovodje so vrhunski strokovnjaki z izkušnjami, ki svoje delo opravljajo na podlagi slovenskih računovodskih standardov in mednarodnih standardov računovodskega poročanja oziroma mednarodnih računovodskih standardov.

V našem podjetju pojmujemo računovodsko funkcijo veliko širše kakor samo knjigovodenje poslovnih dogodkov. Izdelujemo vsa zakonsko predpisana računovodska in statistična poročila ter poročila po želji stranke.

V računovodskem servisu MAK d.o.o. poznamo in ohranjamo tudi klasičen način računovodenja, naše računovodkinje bodo skrbno, odgovorno in ažurno poknjižile vse listine, ki jih boste dostavili v servis in izdelale vsa poročila. Hkrati pa vam bomo v vsakem trenutku z veseljem priskočili na pomoč, če boste želeli posodobiti način poslovanja.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko telefona ali spletnega obrazca. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in nas še danes kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaše računovodske potrebe.