Internetno kniženje

V našem podjetju želimo izkoriščati razvojni napredek sodobnega časa, moč interneta in dobre programske opreme. S programom miniMAX lahko za vas vodimo brezpapirno elektronsko računovodstvo, tako vam omogočamo ažurno obvladovanje poslovanja podjetja.

Kot prvo potrebujete poslovno – računovodski program podjetja SAOP, ki se imenuje miniMAX. Nato vso izdano in dospelo dokumentacijo v program vnašate sami na sedežu vašega podjetja. Poskrbimo za povezavo med našim servisom in vašo pisarno, kar pomeni, da lahko v vsakem trenutku vzpostavimo komunikacijo in rešujemo kakršenkoli problem.

Na kakšen način deluje miniMAX?

miniMAX omogoča podjetnikom in računovodjem, da so preko spleta med seboj 100 % usklajeni in imajo sočasno vedno na voljo najnovejše podatke o poslovanju. Nepotrebna fizična prenašanja dokumentov na računovodski servis odpadejo.

Ne poznate novih zakonov?

Visoko usposobljena ekipa skrbi za pravočasno in uveljavljanje novih zakonskih sprememb in ažuriranje podatkov. Ni vam potrebno nalagati novih verzij, saj jih naložimo mi v nočnem času.

Ste že kdaj založili dokumente?

V miniMAX je vgrajen digitalni dokumentacijski sistem z mnogimi rešitvami, kot je na primer samodejno shranjevanje dokumentov po strankah.

Vas skrbi za varnost podatkov?

Sistem miniMAX uporablja za delovanje najmodernejše varovalne mehanizme. Vsi poslovni podatki so zaščiteni z zahtevnimi gesli ter varovani s požarnimi zidovi. Podatki se vsak dan samodejno shranijo. Do izgube podatkov ne more priti ne zaradi naravnih nesreč ali uničenja vašega računalnika.

Nujne primere rešite takoj!

Z miniMAXom lahko preko spleta upravljate od kjerkoli in kadarkoli. Nujne primere lahko rešite tudi z dopusta ali na službeni poti.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne storitve. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in nas še danes kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaše računovodske potrebe.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite enostavno rešitev miniMAX.